Uten faktiske NBA-spill å se, trengte basketballfans litt underholdning. Heldigvis har den etterlengtede dokumentaren om Michael Jordan og hans Chicago Bulls, "The Last Dance", passet regningen. De seks første delene av dokumentaren er i bøkene, og de fungerte som en perfekt introduksjon til Jordans basketballverden. Serien fokuserer på sesongen 1997-98 for Chicago - Jordans siste år med Bulls. De første par episodene gikk i stor grad bakover og etablerte Jordans bakgrunn som spiller mens han satte opp scenen for eventuell sammenbrudd av Bulls. De kaster også lys over Jordans hovedtrener, Phil Jackson, og viktige lagkamerater Scottie Pippen og Dennis Rodman,

★★ SE ELLER LAST NED FILM ★★

DEN SISTE DANSEN FULL

👉 👉 watch-the-last-dance-full-hd.blogspot.com/79525-1-3/the-last-dance.html/top10

Det var allerede en enorm glede som ble generert i dokumentaren 20 år i ferd med å gjøre, men med hele nasjonen i karantene, svulmet forventningen betydelig - så mye at ESPN valgte å lufte dokumentaren tidlig, og beveget seg betydelig opp fra sin opprinnelig planlagte juni-luftdato .

Dokumentaren leverer som lovet aldri før sett bilder og anekdoter fra Jordans tidligere trenere, lagkamerater og venner, sammen med enestående tilgang til nr. 23 selv, som er notorisk tett lepp når det kommer til media. Jordan har allerede sagt at han er bekymret for at dokumentaren vil få ham til å se ut som en "fryktelig fyr", så du vet at det kommer til å bli noen saftige detaljer og samspill med lagkameratene. Vi vet allerede at han en gang slo Steve Kerr i ansiktet under trening, så det kan være enda villere historier i dokumentet.

Den 10-delte serien vil vises med to back-to-back timelange episoder hver søndag i løpet av fem uker, og vil være en delt opplevelse for NBA-fans som er ivrige etter basketball etter videospill og HORSE-turneringer har falt litt kort. Slik ser du "The Last Dance" på TV (både sensurert og usensurert) og hvordan du kan live stream hver episode.

Komentar